Virtuelni asistent

50,00рсд

Obuka za virtuelnog asistenta predstavlja edukaciju usmerenu na teorijsku obuku i praktičnu primenu naučenog tokom zajedničkog rada. To je kombinacija online i offline treninga, konsultacija, mentoringa, podrške i realizacije zajedničkih projekata.

SKU: 2636603 Category:

Description

ZAŠTO OBUKA ZA VIRTUELNOG ASISTENTA

Zato što je to prilika da radiš od kuće i zarađuješ više nego što bi zarađivao radeći isti posao u nekoj kompaniji!

Obuka za virtuelnog asistenta predstavlja edukaciju usmerenu na teorijsku obuku i praktičnu primenu naučenog tokom zajedničkog rada. To je kombinacija online i offline treninga, konsultacija, mentoringa, podrške i realizacije zajedničkih projekata.

Namenjen je svima onima koji žele da se okušaju u još uvek relativno novoj profesiji u regionu, a voleli bi da dobro zarađuju radeći od kuće.

Zašto rad od kuće?

Razloga za rad od kuće ima mnogo, a ovde ćemo navesti samo neke od njih. Najpre, roditelji sa malom decom, posebno mame, koje žele karijeru, ali i da ne zapostave svoju decu, mogu se pronaći u ovoj profesiji. Naročito je ovakav način rada pogodan za jednoroditeljske porodice, odnosno samohrane roditelje, koji na ovaj način mogu da ostvare značajan prihod a da pritom budu sa svojom decom. Isto tako, osobe sa posebnim potrebama, kojima fizički hendikep onemogućava kretanje, pa samim tim i rad van kuće, mogu se pronaći u ovakvom poslu.

Naravno, i svi ostali koji ne spadaju ni u jednu od navedenih kategorija, a žele da imaju kontrolu nad svojim vremenom, da sami sebi određuju količinu posla, a samim tim i zaradu, sigurno će se prepoznati u poslovima virtuelnog asistenta.

ŠTA ĆEŠ SVE NAUČITI?

 • Šta je virtuelni asistent
 • Koje sve poslove može da obavlja virtuelni asistent
 • MS Word viši nivo
 • MS Excel viši nivo
 • MS Power Point viši nivo
 • E- mail (pismenost, poslovna korespodencija, agende, pozivi na događaje, konferencije, MailChimp…)
 • Kako se kreira uspešan CV
 • Korišćenje Zoom aplikacije
 • Kreiranje Freelance naloga

KAKO IZGLEDA OBUKA ZA VIRTUELNOG ASISTENTA?

Obuka će se realizovati putem Zoom aplikacije. Lekcije u trajanju od po 40 minuta će se realizovati jednom nedeljno. Na kraju svake sesije dobićeš praktičan zadatak koji je potrebno realizovati tokom naredne nedelje. Ukupno trajanje obuke je 3 meseca.

Osim toga, formiraćemo viber grupu, u kojoj ćeš u bilo kom trenutku moći da postaviš pitanje predavaču i/ili se konsultuješ sa ostalim članovima grupe, odnosno polaznicima.

Rezultat ovog zajedničkog rada biće virtuelni asistenti osposobljeni za samostalno obavljanje poslova u okviru ove profesije.

ZAŠTO ONLINE OBUKA?

 • Da ne gubiš vreme na dolazak (putovanje) na mesto treninga
 • Da možeš da pratiš obuku iz udobnosti svoga doma
 • Da i na taj način praktično primenjuješ veštine virtuelnog asistenta

Osim toga, pandemija Covid 19 promenila je tokove raznih profesija, pa tako i profesije trenera i predavača. Ograničenja koja nastaju kao posledice pandemije moraju se poštovati i moramo maksimalno voditi računa o sigurnosti, i svojoj i naših polaznika. To je dodatni razlog zašto ovu obuku radimo online, u sigurnosti svoga doma, bez nepotrebnog izlaganja riziku.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Virtuelni asistent”

Your email address will not be published. Required fields are marked *